29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Yüzme Yarışları Tamamlandı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Yüzme Yarışları Tamamlandı
-Müsabakaya 238 sporcu katıldıAdana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü faaliyet programında yer alan " 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Yüzme Yarışları" tamamlandı.

Çukurova Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Bilal Oldaç, Çukurova Kapalı Yüzme Havuzu'nda gerçekleştirilen yarışlara 27 okul ve kulüpten 114'ü bayan toplam 238 sporcunun katıldığını söyledi.

Oldaç, katılımın yüksek olmasından dolayı oldukça mutlu olduğunu dile getirirken yüzme müsabakalarının oldukça çekişmeli geçtiğini belirtti.

Yarışların bayram havasında geçmesi için Çukurova ilçesinde bulunan okullar ile irtibata geçerek katılımın artmasını sağladıklarını ifade eden Oldaç, " Ailelerin yüzme branşına ilgisinin artması bizleri mutlu ediyor. Büyük bir katılımın olması sevindirici. Sporcularımızın istekli bir şekilde yarışlara katılması bizleri de mutlu ediyor. Dereceye giren sporcularımızı da kutlarım" diye konuştu.

Sırt, kurbağa, kelebek ve serbest stillerinde dereceye giren sporculara ödüllerini Çukurova Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Bilal Oldaç, Yüzme Federasyonu Merkez Hakem Kurulu Üyesi Hasan Özkanlıer ile kulüp antrenör ve idarecileri verdiler.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.