28 Şubat kasetçisi hidayete erdi

28 Şubat kasetçisi hidayete erdi
 Adı 28 Şubat kasetçisi olaran anılan Ali Kırca, Türkçe Olimpiyatları için methiye üstüne methiye düzdü. Türkçe Olimpiyatları açılış...


 

Adı 28 Şubat kasetçisi olaran anılan Ali Kırca, Türkçe Olimpiyatları için methiye üstüne methiye düzdü.

 

Türkçe Olimpiyatları açılış töreni geniş bir katılımla yapıldı. Törebe katılan isimler arasındadikkat çeken isimler de vardı. O isimlerden biri de Ali Kırca idi. Törende kendisine mikrofon uzatılan Ali Kırca'nın Türkçe Olimpiyatları'na methiyeler düzmesi dikkatlerden kaçmadı.

Samanyolu Haber TV'de Ali Kırca ile ilgili yapılan haberin anonsunda 'En dikkat çekici yorum Ali Kırca'dan geldi' cümlesi kullanıldı.


90'lı yılların sonunda Fethullah Gülen kasetleri yayınlanmaya başladığında bu işin başını Atv çekiyordu. O dönemde ise Atv ana haberin başında Ali Kırca yer alıyordu.

O VİDEOLAR ÜZERİNDEN DAVA AÇILDI
Atv Haber, Fethullah Gülen'in videolarını haber bülteninde yayınlamış ve ardından Gülen'e bu konuşmaları nedeniyle birçok dava açılmıştı. Sonrasında davalar nedeniyle Fethullah Gülen yurtdışına çıktı ve o günden bu yana da yurda bir daha dönmedi. O dönemde bu kasetleri yayınlayan Atv Haber'in başındaki Ali Kırca yıllar sonra Gülen'in en büyük organizasyonlarından biri olan Türkçe olimpiyatları'nı yere göğe sığdıramadı.

"BU İŞİN SONUCUNU HEYECANLA BEKLİYORUM"
"Türkçe konuşan öğrencileri görmek insanı heyecanlandırıyor" diyen Kırca "Tükçe konuşmakla kalmıyor bu iş. Bu işin sonucunu heyecanla bekliyorum. Bakalım ne olacak. Dolaylı değil doğrudan katkı bu. Köprü insan çünkü." sözleri ile olimpiyatların önemine vurgu yaptı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.