?200 minik kardeşin yüzleri güldü??

?200 minik kardeşin yüzleri güldü??
Yüreğir AK Gençlik 200 ihtiyaç sahibi çocuğun yüzünü güldürdüAk Parti Adana Yüreğir İlçe Gençlik Kolları başlattıkları Kardeşlik İçin El...



Yüreğir AK Gençlik 200 ihtiyaç sahibi çocuğun yüzünü güldürdü

Ak Parti Adana Yüreğir İlçe Gençlik Kolları başlattıkları Kardeşlik İçin El Ele adlı projeyle ilçenin çeşitli okullarında eğitim gören ihtiyaç sahibi 200 minik kardeşinin kırtasiye ihtiyacını tamamlayarak yüzlerinin gülmesine vesile oldu.

Ak Parti Yüreğir Gençlik Kolları Başkanı ve Yönetiminin hayata geçirdiği Kardeşlik İçin El Ele projesi sonuçlandı. Proje kapsamında Yüreğir ilçesinde yaklaşık dört ayrı okulda eğitim gören ilkokul ve ortaokul öğrencilerini kapsayan yaklaşık 200 ihtiyaç sahibi öğrencinin kırtasiye ihtiyaçları karşılanmış oldu.

Projenin hayata geçirilmesinde büyük katkıları bulunan Yüreğir Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Emin Ayan yaklaşık 1 ay süren Kardeşlik İçin El Ele projesiyle ilgili Yüreğir Gençlik Kolları olarak hedeflerinin ihtiyaç sahibi olan minik kardeşlerin kırtasiye ihtiyaçlarını gidererek onların yanında olduklarını hissettirmek ve bir nebzede olsa sevinçlerini paylaşmak olduğunu söyledi.

AK Gençlik olarak siyasetin içinde var olma sebeplerinden birinin de yaşadığımız şehirde ihtiyaç sahibi tüm vatandaşlarımızın yanında olmayı sosyal bir sorumluluk olarak kabul ettiklerini ifade eden Yüreğir İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Emin Ayan, göreve geldikleri günden beri çeşitli projeleri hayata geçirdiklerini bundan sonraki süreçte de AK Gençlik olarak sosyal sorumluluk projelerine devam edeceklerini kaydetti.

Hizmetin en güzelinin insana ve insanlığa yatırım olduğunun altını çizen Mehmet Emin Ayan konuşmasını şöyle sürdürdü; Kardeşlik İçin El Ele adlı projemizde ilçemizde bulunan çeşitli okullardaki okul müdürleri yardımıyla ihtiyaç sahibi kardeşlerimiz belirlendikten sonra kırtasiye malzemeleri ilgili müdürler nezdinde minik kardeşlerimize takdim edildi. Ortaya çıkan tabloda bizleri en çok mutlu eden minik kardeşlerimizin gözündeki pırıltı ve mutluluk. Bizler ağabeyleri olarak her zaman yanlarındayız.

AYAN: DESTEK VEREN HERKESE TEŞEKKÜRLER

Kardeşlik İçin El Ele projesinin hayata geçirilmesinde maddi manevi emeği geçen herkese teşekkürü bir borç bildiklerinin altını çizen Yüreğir İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Emin Ayan, başta katkılarından dolayı İl Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Ay ve Yönetimine, gece gündüz demeden mesai gözetmeksizin çalışan maddi manevi desteğini esirgemeyen değerli yönetim kurulu üyelerime şükranlarımı sunuyorum dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.