15 Temmuz İmam-Hatip Ortaokulu'na TÜBİTAK  4006 Bilim ve Resim sergisi için tam puan.

15 Temmuz İmam-Hatip Ortaokulu'na TÜBİTAK  4006 Bilim ve Resim sergisi için tam puan.
15 Temmuz Şehitleri İmam-Hatip  Ortaokulun'dan Kozan mehteran bölüğü ile TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı ve Resim sergisini muhteşem bir açılışla gerçekleştirdi.

2016-2017  yılı için TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı ve Resim sergisi ,15 Temmuz Şehitleri İmam- Hatip Ortaokulu Müdürlüğü ve okul aile birliği,velileri ile el ele vererek muhteşem bir açılışa imza attı.

2016-2017  yılı  15 Temmuz Şehitleri İmam- Hatip Ortaokulu , TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı ve Resim sergisi açılışına Seyhan İlçe Milli Eğitim Müdürü İzzettin Aydın,Eğitim Bir-sen Başkan Yardımcısı  Süleyman Samsa,15 Temmuz İmam-Hatip Ortaokulu Okul Müdürü Bilal Ağçalı,Müdür yardımcısı Levent Ergen,Görsel Sanatlar Öğretmeni Nesrin Göloğlu ve okul öğretmenleri katıldılar.

15 Temmuz Şehitler İmam Hatip Ortaokul giriş kapısı balonlardan geçit yapılarak süslenmişti,Kozan mehteren Bölüğü açılış için hazır bulunurken,veli ve öğrencilerin heyecanları gözden kaçmadı.

15 Temmuz Şehitleri İmam-Hatip Ortaokulu  TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı ve Resim sergisinin açılışını Seyhan İlçe Milli Eğitim Müdürü İzzettin Aydın kurdelayı keserken,Kozan Mehteren Bölüğü marşlarıyla açılışa renk verdi.Veliler ve öğrenciler  Seyhan İlçe Milli Eğitim Müdürü ve Kozan Mehteren Bölüğü'ne yoğun ilgi gösterdi.İştihamlı açılışın ardından velilerin evde hazırlamış oldukları yiyecek ve içecekler sundular.

İlk olarak TÜBİTAK 4006 Fuar çadırını gezen Seyhan İlçe Milli Eğitim Müdürü Aydın,öğrencilerin projelerini büyük ilgiyle dinleyip sorular sordu,projeleri çok ilginç bulduğunu belirterek,ardından

resim sergisini,okul müdürü  Bilal Ağçalı ,Müdür Yardımcısı  Levent Ergen,Görsel  Sanatlar Öğretmeni Nesrin Göloğlu eşliğinde  öğrencilerin çalışmalarında incelemede bulundu.

TÜBİTAK 4006 Fuarı ve Resim sergisini tek tek inceleyen Seyhan İlçe Milli Eğitim Müdürü İzzettin Aydın çalışmaları çok başarılı bulduğu ifade ederek ,okulda ki etkinliğe tam puan verdi.

15 Temmuz Ortaokulu Müdürü ve müdür yardımcıları projeye katkıda bulunan öğretmenelere teşekkür plaketi sunarken veli ve öğrencilerine de başarılı etkinlikten dolayı teşekkür ettiler.

 

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.