1. Lig Müsabakaları Adana’da Tamamlandı

1. Lig Müsabakaları Adana’da Tamamlandı
Deplasmanlı Büyük Erkekler (B) Grubu  Grekoromen Güreş1. Lig Müsabakaları Adana’da Tamamlandı

Sarıçam Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Bilgiç:

-“Deplasmanlı 1.Lig'de Takımımızın Olması Bizler İçin Çok Önemli”

Güreş Federasyonu faaliyet programında yer alan “Deplasmanlı Büyük Erkekler (B) Grubu Grekoromen Güreş 1. Lig ” müsabakaları Adana’da tamamlandı.

Tüm şehitler için bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından Sarıçam Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Ali Bilgiç,  Asım Savaş Spor Salonu’nda gerçekleştirilen müsabakalara Adana Büyükşehir Belediyespor, Ankara Belediye Spor Kulübü ve İstanbul Demirspor Spor kulüplerinden 36 sporcunun katıldığını söyledi.

Bilgiç, müsabakaları sorunsuz bir şekilde tamamladıklarını ifade ederek, “ Deplasmanlı 1. lig ‘ de takımımızın olması bizler için çok önemli. Burada yaptığımız müsabakalarda kulüplerimize Adana konukseverliğini gösterdik” diye konuştu.

Gerçekleştirilen müsabakalar sonunda Ankara Büyükşehir Belediyespor Kulübü - İstanbul Demir Spor kulübüyle 4-4 berabere kaldı. Ankara Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü -Adana Büyükşehir Belediyespor’u 5-3 yendi. İstanbul Demir Spor Kulübü- Adana Büyükşehir Belediyespor karşısında 5-3  kazandı.

Bu arada, müsabakaları Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor Şube Müdürü Halit Yılmazel, yakından izleyerek konuk ekiplere başarılar diledi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.