Hisarcıklıoğlu, ATO üyelerine seslenerek, "Allah her şeyi size vermiş.

Hisarcıklıoğlu, ATO üyelerine seslenerek, "Allah her şeyi size vermiş.
TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun Katılımı İle Gerçekleşen Adana Ticaret Odası Yeni Hizmet Binası’nın Açılış Törenine CTO Başkanı Şeref Can ve Meclis Başkanı Halil Eygi Katılım Sağladı.

Adana Ticaret Odası yeni hizmet binası, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun katıldığı tören ile hizmete açıldı.​

Açılış törenine Ceyhan ticaret odasını temsilen Yönetim Kurulu Başkanı Şeref Can, Meclis Başkanı Halil Eygi, Yönetim Kurulu Üyesi Ayhan Opak, Ahmet Gümüş ve Meclis Üyesi N. Murat Yağan katılım sağladı.

Törende konuşan Hisarcıklıoğlu, ATO üyelerine seslenerek, "Allah her şeyi size vermiş. Yok yok. Deniz var mı? Var. Tarım var mı? Var. Sanayi var mı? Var. Ticaret var mı? Var. Her şey var. Odalar, baktığımız zaman iş dünyamızın asli temsilcileri ve merkezleridir. Şehrine değer katan, güzelleştiren, hizmet üreten yerler haline gelmeleri gerekir. Ticaret odamız da bu yeni hizmet binası ile Adana ekonomisinin gelişmesine ve zenginleşmesine daha büyük katkılar vermeye devam edecek. Bugün Adana bir ticaret, sanayi, tarım ve eğitim merkezine dönüşmüştür" şeklinde konuştu.

İçlerinde Adana ili ve Ceyhan İlçesindeki odaların dünya çapında kaliteye sahip olduğunu kaydeden Hisarcıklıoğlu, akredite oda sistemini anlattı.

Hisarcıklıoğlu, “Burada hizmet kalitesinin standardı için belirli bir seviyeye ulaşmak gerekiyor. Aynı otellerdeki gibi odalarımızda da dünya genelinde hizmet kalitesini ölçen akredite kuruluşları var. Bunlar da uluslararası kuruluşlar. Uluslararası bağımsız kuruluşun Adana ve Ceyhan’daki odalarımıza verdiği değerlendirme ne biliyor musunuz? Tam 5 yıldız. Bu şunu gösteriyor; Berlin, Londra oda ve borsaları üyelerine hangi standartta hizmet veriyorsa Adana’da aralarında Ticaret Odamızın da bulunduğu bu kuruluşlarımız da bu standartta hizmet veriyorlar. Allah kendilerinden razı olsun” dedi.

TOBB Başkanı Sn. M. Rifat Hisarcıklıoğlu Adana ziyareti kapsamında Adana Valisi Sn. Yavuz Selim Köşger'i ve Adana Sanayi Odası’nı ziyaret etti. Gerçekleştirilen ziyarette Ceyhan Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şeref Can ve Meclis Başkanı Halil Eygi Rifat Hisarcıklıoğlu’na eşlik etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.